Sandra Consuegra Martín

La Sandra és la segona generació al restaurant Boixetes de Cal Manel, fundat al 1988.

Psicóloga de formació però cuinera de cor amb vint anys d’experiència. Va començar a treballar des de ben jove al negoci familiar, realitzant diversos cursos formatius de pastisseria i de cuina francesa i vegetal i portant a terme diversos stages a restaurants de Catalunya i França. Formació en professorat en gastronomia i especialista en producte i gastronomía sostenible.

Un dels seus principals objectius com a cuinera i propietària d’un negoci d’hostaleria és generar un impacte positiu al territori.

“La sostenibilitat és mirar enrere i recuperar les bones pràctiques dels nostres avis”.

Boixetes de Cal Manel

Carretera N-230, km 170.

Pont d’Arròs. 25537. Lleida

 

Telèfon: 973641168. 619427920

 

info@boixetesdecalmanel.com

boixetesdecalmanel@gmail.com

https://www.boixetesdecalmanel.com

Dimecres – Diumenges de 12:00 a 15:30 hores. Divendres i Dissabtes de 20:00 a 22:00 hores. Estiu, Nadal, Setmana Santa i Carnestoltes l’horari s’amplia (consultar).
Dilluns i Dimarts tancat per descans de personal.
Vacances: 2ª quinzena de Maig, Juny i Novembre.

Preus: 25€ – 50€

Restaurant de segona generació amb 36 anys d’història ubicat a la comarca de la Val d’Aran, construit a una gran casa de pedra y fusta a la vora del riu Garona i el Bosc de Baricauba. Oferim una oferta gastronòmica tradicional amb plats reinventats de la gastronomia aranesa i catalana, incorporant plats genuins a base de productes de gran qualitat del nostre territori.

La nostra filosofia és el respecte del producte y la seva essència en l’elaboració, tot tenint en compte l’origen i les bones pràctiques a l’hora de produir una matèria prima, ja sigui carn, peix o vegetals.

A casa nostra cuinem cada matí, busquem que els nostres plats siguin frescos, per una qüestió de gust i de valor nutricional. Ens agrada viure el nostre entorn i el que ens ofereix la natura que ens envolta, experimentar amb productes silvestres i gaudir dels productes del nostre hort ecològic. Estem en sintonia amb iniciatives, projectes i filosofies que respecten les persones, la biodiversitat, l’entorn natural i la sobirania alimentària.