Benvolgut company/a,
Us fem saber que el pròxim dilluns 11 de novembre farem la trobada anual i entrega de reconeixements Slow Food Catalunya 2025 a restaurants, menjadors escolars i escoles d’hostaleria.
Serà a Ponts, La Noguera i hi haurà com sempre, Mercat de la Terra, Assemblea de cuiners, dinar cuinat per membres del propi col•lectiu, música en viu, vi, cerveses i molt bon rotllo. També presentarem la Guia Slow food Catalunya.
PROGRAMA:
10:00 Rebuda d’assistent i acreditacions
10:00 Mercat de la Terra amb productors locals i de la resta del territori. Amb degustacions
12:45 Inici de l’acte, benvinguda i parlaments, presentadora Laura Ponts
13:00 Presentació de la guia Slow Food Catalunya 2025
13:15 Entrega de reconeixements, restaurants, menjadors escolars i escoles d’hostaleria pel xef de Disfrutar “Mateu Casañas” número 1 a The World’s 50 Best Restaurants
13:45 Dinar de gala “menú degustació amb maridatges” a càrrec de cuiners/res Km0 Slow Food Terres de Lleida” i escoles d’hostaleria Slow Food Catalunya. (50 € a pagar en efectiu amb la recollida d’acreditacions)
15:45 Música amb “ Lo Pau de Ponts”
18:00 Final de la jornada
Si ja ho teniu clar podeu confirmar la vostra assistència a través del següent formulari on-line. A tot tardar necessitem la confirmació el 3 de novembre.
Esperem la vostra assistència.
Coordinació Trobada Entrega Plaques
MENÚ DEGUSTACIÓ AMB MARIDATGE
MENÚ DEGUSTACIÓ AMB MARIDATGE
Copa de benvinguda amb la cervessa de Blat Eco de lo Vilot “cervessa escollida per el col.lectiu km0 de slow Food Catalunya”
Bloody Mary de tomàquets de penjar de la punxeta amb gelat d’api. “Escola del Pallars”
Dau de cabrit ecològic “Casa Massover”
Croqueta d’ordigues, nous de Sort i poma d’Escós amb el seu picant. “Cafè Pessets”
Marinat amb Vi blanc natural La Gravera 2023
Capuccino de crema de nyameres i escuma de bolets “Ferreruela”
Agemochi de formatge Careu del Mas D’eroles i amanida liquida. “L’antic Forn”
Marinat amb Escumos ancestral de Batlliu de Sort, Aulesa.
Lo Ranxo: el brou trufat i carn d’olla de la caldera. “Lo Ponts”
Arròs melós a la brasa de cargols, bolets, llonganissa i oli de festucs. ”El Dien”
Marinat amb SolsXarell Nature.
Royal de caça amb xirivia. “Fonda Farrè”
Marinat amb Montorroio Celler Batlliu de Sort
Escuma de cítrics, Codonys de l’escola, magrana i nous. ”Escola d’Osona”
Tardor: fruita de l’horta de Lleida amb formatge en textures. “Ferreruela”
Marinat amb el Cava Vives Ambròs Brut
Pa de pagès La Garbiana.
Aigües Ecology Watter
Cafès alternativa 3
Ratafia Portet.
Llistat Productors al Mercat de la Terra
FORMATGERIA DE TÓRREC
CERVESES PONENT
OLI SUÏM
TOFONA DE RIALB
OU DE RIALB
GELATS GEBRAT
VINS DE LA GRAVERA
SIDRA LA SOLANA
CERVESES LO VILOT
CERVESA C13
OLI DE VILASANA
TRUITES D’OLIANA
PATATES SASTRET’S
ESPIRULINA ORGANYÀ
OUS CODI 0
CAVA VIVES AMBRÒS
FORMATGERIA MAS D’EROLES
CUADRAT VALLEY
TORRONS FÈLIX
CELLER BATLLIU DE SORT
FORMATGERIA DE CLUA
SÒLSXAREL
CELLER MONTSEC
IVAN PASCUAL
CONILL COM CAL
SOLÀ CLÀSSIC
MAS DE LA CAÇADORA
CAL TOMÀS
CLOS PEGUERA
Riet Vell
La Calma del Pamies
Formulari d’Inscripcions
Trobada Anual Slow Food Catalunya
11 de novembre 2024.
Ponts
En enviar un formulari has d’acceptar la nostra política de privadesa.
- Responsable de les dades: Slow Food Catalunya
- Finalitat: Respondre sol·licituds del formulari.
- Legitimació: El teu consentiment exprés.
- Destinatari: Slow Food Catalunya.
- Drets: Tens dret a l’accés, rectificació, supressió, limitació, portabilitat i oblit de les dades.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply