Benvolgut company/a,

Us fem saber que el pròxim dilluns 11 de novembre farem la trobada anual i entrega de reconeixements Slow Food Catalunya 2025 a restaurants, menjadors escolars i escoles d’hostaleria.

Serà a Ponts, La Noguera i hi haurà com sempre, Mercat de la Terra, Assemblea de cuiners, dinar cuinat per membres del propi col•lectiu, música en viu, vi, cerveses i molt bon rotllo. També presentarem la Guia Slow food Catalunya.

PROGRAMA:

10:00 Rebuda d’assistent i acreditacions

10:00 Mercat de la Terra amb productors locals i de la resta del territori. Amb degustacions

12:45 Inici de l’acte, benvinguda i parlaments, presentadora Laura Ponts

13:00 Presentació de la guia Slow Food Catalunya 2025

13:15 Entrega de reconeixements, restaurants, menjadors escolars i escoles d’hostaleria pel xef de Disfrutar “Mateu Casañas” número 1 a The World’s 50 Best Restaurants

13:45 Dinar de gala “menú degustació amb maridatges” a càrrec de cuiners/res Km0 Slow Food Terres de Lleida” i escoles d’hostaleria Slow Food Catalunya. (50 € a pagar en efectiu amb la recollida d’acreditacions)

15:45 Música amb “ Lo Pau de Ponts”

18:00 Final de la jornada

Si ja ho teniu clar podeu confirmar la vostra assistència a través del següent formulari on-line. A tot tardar necessitem la confirmació el 3 de novembre.

Esperem la vostra assistència.

Coordinació Trobada Entrega Plaques

MENÚ DEGUSTACIÓ AMB MARIDATGE

MENÚ DEGUSTACIÓ AMB MARIDATGE

 

Copa de benvinguda amb la cervessa de Blat Eco de lo Vilot “cervessa escollida per el col.lectiu km0 de slow Food Catalunya”

Bloody Mary de tomàquets de penjar de la punxeta amb gelat d’api. “Escola del Pallars”
Dau de cabrit ecològic “Casa Massover”
Croqueta d’ordigues, nous de Sort i poma d’Escós amb el seu picant. “Cafè Pessets”
Marinat amb Vi blanc natural La Gravera 2023

Capuccino de crema de nyameres i escuma de bolets “Ferreruela”
Agemochi de formatge Careu del Mas D’eroles i amanida liquida. “L’antic Forn”
Marinat amb Escumos ancestral de Batlliu de Sort, Aulesa.

Lo Ranxo: el brou trufat i carn d’olla de la caldera. “Lo Ponts”
Arròs melós a la brasa de cargols, bolets, llonganissa i oli de festucs. ”El Dien”
Marinat amb SolsXarell Nature.

Royal de caça amb xirivia. “Fonda Farrè”
Marinat amb Montorroio Celler Batlliu de Sort

Escuma de cítrics, Codonys de l’escola, magrana i nous. ”Escola d’Osona”
Tardor: fruita de l’horta de Lleida amb formatge en textures. “Ferreruela”
Marinat amb el Cava Vives Ambròs Brut

Pa de pagès La Garbiana.
Aigües Ecology Watter
Cafès alternativa 3
Ratafia Portet.

Llistat Productors al Mercat de la Terra

FORMATGERIA DE TÓRREC

CERVESES PONENT

OLI SUÏM

TOFONA DE RIALB

OU DE RIALB

GELATS GEBRAT

VINS DE LA GRAVERA

SIDRA LA SOLANA

CERVESES LO VILOT

CERVESA C13

OLI DE VILASANA

TRUITES D’OLIANA

PATATES SASTRET’S

ESPIRULINA ORGANYÀ

OUS CODI 0

CAVA VIVES AMBRÒS

FORMATGERIA MAS D’EROLES

CUADRAT VALLEY

TORRONS FÈLIX

CELLER BATLLIU DE SORT

FORMATGERIA DE CLUA

SÒLSXAREL

CELLER MONTSEC

IVAN PASCUAL

CONILL COM CAL

SOLÀ CLÀSSIC

MAS DE LA CAÇADORA

CAL TOMÀS

CLOS PEGUERA

Riet Vell

La Calma del Pamies

Formulari d’Inscripcions

Trobada Anual Slow Food Catalunya

11 de novembre 2024.

Ponts

Seleccione sector

¿Us quedareu a dinar? El dinar de gala" un menú degustació amb maridatges elaborat pels restaurants Km0 Food Terres de Lleida i les escoles d'hosteleria Slow Food" té un cost de 50€ per persona a pagar en efectiu al recollir les acreditacións

Acceptació:

En enviar un formulari se sol·liciten dades com el teu tel. i nom que s’emmagatzemen en una galeta perquè no hagis de tornar-los a completar en propers enviaments.

En enviar un formulari has d’acceptar la nostra política de privadesa.

  • Responsable de les dades: Slow Food Catalunya
  • Finalitat: Respondre sol·licituds del formulari.
  • Legitimació: El teu consentiment exprés.
  • Destinatari: Slow Food Catalunya.
  • Drets: Tens dret a l’accés, rectificació, supressió, limitació, portabilitat i oblit de les dades.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply

Patrocinat per

Amb la col·laboració de