Xavi

Xavi Ibañez és el cuiner del restaurant Arrels, ubicat al bonic poble de Prades. Format a l’Escola d’Hoteleria de Cambrils, compta amb experiència en diversos hotels i restaurants del Baix Camp. La seva passió per la cuina va sorgir de petit, ajudant la seva àvia a la cuina i observant amb fascinació cada detall. Inspirat pels productes locals de Prades i per la riquesa dels seus productors, Xavi ha decidit iniciar aquesta aventura gastronòmica amb la seva parella, Aina. Junts, treballen per oferir una experiència autèntica que posa en valor els sabors i l’essència del territori.

Restaurant Arrels Prades

Carrer Colomers, 5,

43364 Prades, Tarragona

Telf: 661578030

restaurantarrels.prades@gmail.com

www.arrelsrestaurantprades.com

Horari estiu: (juny, juliol, agost)
dilluns festiu
dimarts (13:30 a 17:00)
dimecres(13:30 a 17:00)
dijous(13:30 a 17:00) i (20:30 a 24:00)
divendres(13:30 a 17:00) i (20:30 a 24:00)
dissabte(13:30 a 17:00) i (20:30 a 24:00)
diumenge(13:30 a 17:00) i (20:30 a 24:00)

Horari hivern: (Resta de l’any)
divendres (20:30 a 24:00)
dissabte (13:30 a 17:00) i (20:30 a 24:00)
diumenge (13:30 a 17:00)

Preu menú Arrels 28€
Preu mitjà comensal 35€

La sala del restaurant Arrels és un espai acollidor i íntim, on es respira calidesa i autenticitat. Amb una decoració que evoca l’essència de Prades i els seus paisatges, ofereix un ambient tranquil per gaudir de la gastronomia. El servei proper i atent completa l’experiència, fent sentir cada comensal com a casa.

El restaurant Arrels, situat al cor de Prades, és una proposta gastronòmica que connecta amb la tradició i el territori, encapçalada pel cuiner Xavi Ibañez i la seva parella, Aina cap de sala. Inspirat pel ric paisatge del Baix Camp, Arrels es dedica a oferir una experiència culinària autèntica, que combina tècniques modernes amb receptes de sempre, respectant els productes i sabors locals.

Amb una trajectòria de formació a l’Escola d’Hoteleria de Cambrils i experiència en hotels i restaurants de la regió, Xavi ha trobat en aquest projecte una manera de retornar a les seves arrels, posant en pràctica allò que va aprendre de les seves àvies i la seva mare, que li van transmetre l’amor per la cuina. Aquest vincle amb la tradició es reforça amb el compromís del restaurant amb els productors locals, prioritzant ingredients de proximitat i de temporada que reflecteixen l’essència de Prades.

A Arrels, la cuina és un homenatge als sabors i aromes de la terra, amb plats que evoquen la cultura del Baix Camp i donen visibilitat a la riquesa del paisatge i els seus recursos naturals. Els clients poden gaudir d’una carta que varia segons les estacions, per tal de capturar l’essència de cada ingredient en el seu millor moment.

A més de la seva proposta gastronòmica, Arrels ofereix un ambient acollidor, amb un servei proper i atent, convidant els comensals a connectar amb els valors de sostenibilitat i respecte pel territori. Aquesta aventura gastronòmica, liderada per Aina i Xavi, és un projecte que combina amor, respecte i excel•lència en cada detall.

Restaurant Arrels Prades