Amparo Perez Sendra

Nascuda a Murcia amb arrels al Pallars. Fa aproximadament 20 anys que viu aquestes terres. Cuinera de vocació amb molta experiència i recorregut en el món culinari. Si ha dedicat des de molt jove perquè és la seva passió. Fins que va decidir obrir el seu propi restaurant juntament amb dos socis més. Un somni fet realitat, amb la especialitat que la caracteritza, la cuina vegetariana.

All negre

C/Unic, 15

25568 Montardit de Baix  (Lleida)

Telf: 622 92 59 15

allnegre.restaurant@gmail.com

Dimecres i Dijous- 20h a 22:30h
Divendres i dissabte- 13h a 15:30 i 20h a 22:30h
Diumenge- 13h a 15:30h

Preu 20 – 30 euros

El nostre restaurant es troba ubicat a un petit poble del Pirineu, Montardit de baix, al Pallars Sobirà.

És un espai petit i acollidor on hi caben un total de 35 comensals al menjador interior. A més comptem amb una era al exterior amb una capacitat de 50 persones que obrim els mesos de més calor.

La nostra singularitat és que som un restaurant cooperatiu 100% vegetarià al mig del Pirineu. Som els únics amb tota la comarca fins a dia d’avui.

El nostre restaurant es caracteritza per la seva singularitat de ser l’únic establiment de cuina vegetariana 100% de tota la comarca. A més no som una empresa sinó que som una cooperativa amb 3 socis que gestionem l’espai.

El local on es trobem fa més de 30 anys que funciona com a bar i a posteriori com a restaurant, amb diferents propietaris fins que ens va sorgir l’oportunitat d’agafar el traspàs i crear un restaurant amb una cuina única fins els moment.

L’espai té un ambient rústic, es caracteritza per les parets de pedra i fusta que s’integra amb el conjunt del establiment.

Disposem d’una era exterior, on a l’època de calor apart de servir menjar, aprofitem per dur a terme esdeveniments culturals: música, teatre, poesia…

Estem molt satisfets d’haver apostat per aquest tipus de cuina en una terra de carn. La incertesa de saber si agradaria al públic s’ha anat difuminat amb el temps.
Ens agradaria ser una referència en el territori pel que fa la cuina vegetariana, sorprenen als nostres clients.
Hem aconseguit trencar amb estereotips i prejudicis del món vegetarià, fem plats elaborats de temporada amb productes de proximitat fomentant l’economia local.