AVALUACIÓ RESTAURANTS 2026 Secció 1 REGISTREStep 1 of 120% completed AVALUACIÓ RESTAURANTS Adreça electrònica * Confirma adreça electrònica * Password * Confirma Password * Aquestes dades només són d'us intern per a Slow Food Catalunya i es tractaran seguint la llei de protecció de dades, en quasevol moment podràs demanar a Slow Food que es modifiquin o esborin de la seva base de dades. Per això necessitem que validis aquest punt. PROTECCIÓ DE DADES *Accepto el tractament de les meves dades per Slow Food Catalunya Vull rebre informació sobre les activitats que el propi col·lectiu faci DADES GENERALS NOM RESTAURANT * CARRER * CODI POSTAL * POBLACIÓ * COMARCA * PROVÍNCIA * TELÈFON CONTACTE (ÚS INTERN) * TELÈFON RESERVES * MAIL CONTACTE (ÚS INTERN) * MAIL RESERVES * WEB INSTAGRAM FACEBOOK DADES CUINERS/AS NOM DEL CUINER/A * COGNOMS DEL CUINER/A * NOM DEL CUINER/A 2 COGNOMS DEL CUINER/A 2 NOM DEL CUINER/A 3 COGNOMS DEL CUINER/A 3 DADES CAPS DE SALA NOM DEL/LA CAP DE SALA * COGNOMS DEL/LA CAP DE SALA * NOM DEL/LA CAP DE SALA 2 COGNOMS DEL/LA CAP DE SALA 2 NOM DEL/LA CAP DE SALA 3 COGNOMS DEL/LA CAP DE SALA 3 ANTIGUITAT A SLOWFOOD * Indiqueu quina és la vostra antiguitat, des de l'any ... PREU MIG * Indiqueu quin és el preu mig, des de X a X € (S'han de posar els dos preus) DESCRIPCIÓ RESTAURANT * 0/500 wordsFeu una descripció (entre 700 i 1000 paraules) del vostre Restaurant LA VOSTRA SINGULARITAT * 0/300 wordsExemple: l'espai, tipus de cuina, ... (màxim 300 paraules) Estàs disposat a participar en alguna activitat de divulgació de la filosofía Slow Food, xerrada en alguna escola o escola de d'hosteleria? Show cooking? Trobada? * Si No Ets soci/a d'Slow Food Catalunya? Diga'ns el teu número de soci (no es imprescindible) Tens alguna altra certificació ecològica (Biosphere, The Global Goals, ...)? PRODUCTORS ECOLÒGICS Ens pots ennumerar 8 productors ecològics i de menys de 100km amb els que treballes habitualment i de manera directa? Ecològic amb certificació o sense, compra directa o com a màxim un petit distribuïdor que tingui la mateixa filosofia 1 - PRODUCTOR D'HORTA Nom comercial * Nom contacte * Població * Provincia * Tel. * Producte que hi compres * Disposa de Certificació ecològica CCPAE? * SiNo Num. Certificació ecològica CCPAE * Explica els motius per que no disposa de número certificació ecològica CCPAE * 0 characters 2 - PRODUCTOR RAMADER Nom comercial * (En cas de ser un restaurant vegetarià o vegà emplena amb un altreproductor) Nom contacte * Població * Provincia * Tel. * Producte que hi compres * Disposa de Certificació ecològica CCPAE? * SiNo Num. Certificació ecològica CCPAE * Explica els motius per que no disposa de número certificació ecològica CCPAE * 0 characters 3 - PRODUCTOR D'OUS Nom comercial * (En cas de ser un restaurant vegà emplena amb un altre productor) Nom contacte * Població * Provincia * Tel. * Producte que hi compres * Disposa de Certificació ecològica CCPAE? * SiNo Num. Certificació ecològica CCPAE * Explica els motius per que no disposa de número certificació ecològica CCPAE * 0 characters 4 - PRODUCTOR DE LÀCTICS Nom comercial * (En cas de ser un restaurant vegà emplena amb un altre productor) Nom contacte * Població * Provincia * Tel. * Producte que hi compres * Disposa de Certificació ecològica CCPAE? * SiNo Num. Certificació ecològica CCPAE * Explica els motius per que no disposa de número certificació ecològica CCPAE * 0 characters 5 - PRODUCTOR DE CEREALS, FARINA I/O LLEGUMS Nom comercial * Nom contacte * Població * Provincia * Tel. * Producte que hi compres * Disposa de Certificació ecològica CCPAE? * SiNo Num. Certificació ecològica CCPAE * Explica els motius per que no disposa de número certificació ecològica CCPAE * 0 characters 6 - PRODUCTOR (lliure) Nom comercial * Nom contacte * Població * Provincia * Tel. * Producte que hi compres * Disposa de Certificació ecològica CCPAE? * SiNo Num. Certificació ecològica CCPAE * Explica els motius per que no disposa de número certificació ecològica CCPAE * 0 characters 7 - PRODUCTOR (lliure) Nom comercial * Nom contacte * Població * Provincia * Tel. * Producte que hi compres * Disposa de Certificació ecològica CCPAE? * SiNo Num. Certificació ecològica CCPAE * Explica els motius per que no disposa de número certificació ecològica CCPAE * 0 characters 8 - PRODUCTOR (lliure) Nom comercial * Nom contacte * Població * Provincia * Tel. * Producte que hi compres * Disposa de Certificació ecològica CCPAE? * SiNo Num. Certificació ecològica CCPAE * Explica els motius per que no disposa de número certificació ecològica CCPAE * 0 characters PESCA SOSTENIBLEEns agradaria saber què feu amb el peix i marisc al restaurant, si utilitzeu peix de les costes catalanes prioritzant arts menors i de temporada, si utilitzeu peix de piscifactories, ... Ets un restaurant vegà o vegetarià. * SiNo PRODUCTES AMB ÀNIMA, PRODUCTES I ELABORACIONS SINGULARS DEL TERRITORIProductes que estiguin dins l'Arca del gust d'Slow Food. Llavors recuperades. Races ramaderes autòctones i en perill d'extinció, embotits, formatges i receptes tradicionals A on compreu el peix? Utilitzes algun producte de l'Arca del gust o baluard d'Slow Food, alguna verdura singular de llavors antigues i/o recuperades? Ennumera-les!Espigalls Mongetes del ganxet Mongetes de la neu Mongetes del genoll Mongetes de crist Col paperina Tomàquet rosa Tomàquet cor de bou Tomàquet pera de Girona Tomàquet Rosa d'Albesa Rosa d'Albesa pometa Tomàquet penjar de la punxa Escarola perruqueta Bròquil de santa teresa Salsafins Ceba Coll de Nargó Bitxo de Tiurana Ceba Campeny Safrà del Montsec Alls de Belltall Pèsol negre Moreus Blat seixa Espelta petita Florens Aurora Altres Si utilitzes altres productes que no hi son a la llista anterior, Ennumera-les! 0 characters Utilitzes algun producte de l'Arca del gust o baluard d'Slow Food, alguna raça ramadera singular, autòctona i/o en perill d'extició? Ennumera-les!Ovella ripollesa Ovella xisqueta Vaca de l'Albera Vaca bruna Pollastre pota blava (Prat) Pollastre capó Oca empordanesa Gallina empordanesa Poltre Pirineus Altres Si utilitzes altres productes que no hi son a la llista anterior, Ennumera-les! 0 characters Fas alguna recepta local tradicional o utilitzes algun embotit o formatge local i que valgui la pena destacar? Ennumera-les!Girella Farcit de carnaval Xolís Ventre d'ossos Baldana Butifarra dolça Tupí Serrat Altres Si utilitzes altres productes que no hi son a la llista anterior, Ennumera-les! 0 characters Nom comercial * Nom contacte * Població * Província * Tel. * Nom comercial Nom contacte Població Província Tel. CARTA DEL TEU RESTAURANT Adjunta la carta del teu restaurant * Drop your file here or click here to upload You can upload up to 5 files Adjunta la carta amb la qual treballes en aquests moments. La pots adjuntar en format word, jpg o bé pdf, amb una mida màxima de 5 MB. CARTA DE VINS A la carta de vins prioritzes els de proximitat? SiNo A la carta de vins prioritzes els vins ecològics? SiNo A la carta de vins prioritzes els vins de varietats autòctones? SiNo Tens en compte el vins de mínima intervenció "natural", amb llevats indigenas i sense sulfits afegits? SiNo Adjunta la carta de vins del teu restaurant * Drop your file here or click here to upload You can upload up to 5 files MEDI AMBIENT Feu alguna cosa per reduïr el consum energètic? Quin tipus d'energia consumiu, us l'autoproduïu, la comercialitatzadora es certificada verda? Quina companyia? 0 characters Tens generador d'aigua osonitzada? *Si No Empresa * Utilitzes microorganismes efectius? *Si No Empresa i producte * 0 characters Utilitzes productes certificats per Ecolabel®? *Si No Empresa i producte * 0 characters Utilitzes productes certificats per Ecocert®? *Si No Empresa i producte * 0 characters Quins productes hi compres * 0 characters Teniu en compte les diferents temporades el peix? * SiNo Utilitzeu marisc català (musclo, ostres, urisos)? * SiNo Utilizeu peix de piscifactories incloent tonyina d'engreix a l'Ametlla o a alguna gàbia al Mediterrani? * SiNoDe vegades Explicans si fas alguna altre acció per la conservació del mar 0 characters IMPLICACIÓ AMB SLOW FOOD CATALUNYA Periòdicament fem trobades per fer grup, conèixer el territori, visitem productors i fem alguna fira i festeta (segons el Vademècum, és d'Obligat cumpliment com a mínim assistir alguna "trobada" (a part de l'entrega de Plaques). T'interessaria participar en les trobades que fem periòdicament, a més de la 1 Obligatòria (+1 Entrega de Plaques)? * SiNo T'interessaria participar en la coordinació i gestió de l'associació? Explica'ns quines habilitats tens i en què pots contribuïr 0 characters ELS TRES CARGOLETS GASTRONOMIA (+BO), SOSTENIBILITAT (+NET) I SOCIALMENT (+JUST)La certificació d’aquests nous Cargolets és voluntària, es fa de manera esglaonada, i cada any s’obre la convocatòria per a un dels tres Cargolets. A partir del tercer any i només es podrà optar un cargolet per any. SI JA TENS UN CARGOLET...BO NET JUST Indica quin tens i les seves característiques: SI VOLS ACONSEGUIR UN CARGOLET... 0 charactersEls restaurants amb 3 anys d'antiguitat a la comunitat SlowFood poden aplicarcada any per un cargolet. Explicans els motius per aplicar al cargolet queconsideres mereixes. (Si tens dubtes pots consultar el Vademècum) OBSERVACIONS Expliqueu, si és el cas, qualsevol dubte o aportació que vulgueu dir i no surti especificat en cap de les anteriors preguntes 0 characters Em comprometo a fer una transferència al número de compte que se'ns faciliti si la meva candidatura és aprovada Si Moltes gràcies per el teu temps, aviat rebràs un correu a on t'explicarem la resta de procediment i el dia i lloc de l'entrega de reconeixaments PreviousNext Envia Salvar i continuar mes tard