Carles Pérez de Rozas
En Carles és un tot terreny: és cuiner, sumiller, anfitrió, barista, forner, autònom,… format tant en alguns dels restaurants més prestigiosos del món (Bras, RyuGin, p.e.) així com en llocs més senzills i familiars com l’Embat o El Pan de La Chola de Lima.
Berbena
De dilluns a dijous, de 19:15h a 21:30h, i de 21:45h a 00.00h.
Divendres migdia, dinar a les 14:15h
Divendres nit, de 19:30h a 21:45h, i de 22:00h a 00:15h.
Preus:
45€ per persona sense vi
65€ per persona vi inclòs
Berbena és sinònim de festa i bon rotllo, de llum i de companyia: fixeu-vos en que els mateixos cuiners són els que surten a explicar els plats, no és això una marca d’originalitat i naturalitat?
Aquest diminut restaurant de 50m2 es basa en una cuina d’artesania, local i de proximitat. L’oferta gastronòmica que ofereixen és reduïda però rica en sabor. Elaboren els plats amb no gaire més de tres ingredients, procurant no emmascarar així el gust de l’aliment principal en les seves creacions que denoten lleugeresa.
La senzillesa de l’espai, la naturalitat dels seus treballadors i la tria del seu producte local: tot això fa que anar al Berbena, sigui una aposta per allò que sembla que coneixem de tota la vida.
La peculiaritat del local, que fa que tot es mogui entorn a la cuina oberta, és que tot els plats que se serveixen, són preparats al moment: de zero, a foc viu si és necessari i a la vista del client. El restarant Berbena és clar exemple d’allò que tant apreciem: la proximitat i la calidesa.