Joan Capilla Pepiol

El Joan es un apassionat del seu territori, estima la seva família, els amics i lo Delta de l’Ebre.

Llicenciat en Ciències de l’Activitat física i l’esport, diplomat en Turisme i des del 2016, va agafar el timó de la cuina de l’Algadir per ser del seu hobby (la gastronomia), la seva professió de cuiner i d’ambaixador del seu territori i el producte del delta de l’Ebre.

L’Algadir del delta

Ronda dels Pins 27-29

43549 Poble Nou del delta (Amposta)

Telf: 977744559

info@hotelalgadirdelta.com

www.hotelalgadirdelta.com

Dimecres a Diumenge 13,30h a 15h . I 20,30h a 22h

Tancats diumenge nit i dilluns i dimarts tot el dia.

Preu mig 36€ (no begudes)

Restaurant situat al bell mig del Delta de l’Ebre (Poble Nou del delta), amb cuina de proximitat, posant en valor el producte, receptari.

Cuina catalana i deltaica. Cuina de proximitat.

El 2007, el Joan un cop finalitzat els seus estudis, va voler tornar al Delta de l’Ebre per poder treballar al seu territori, ell ho tenia clar potenciar i promocionar el Delta de l’Ebre i lluitar per a que tot el potencial jovent que es queda a la ciutat a treballar pugui tornar al poble.

Va inaugurar l’Algadir del delta, un hotel sostenible, on en pocs anys va aconseguir ser el primer hotel de Catalunya amb l’Etiqueta ecològica europea (ECOLABEL), va especialitzarse en l’ecoturisme, cicloturisme, birdwatching y la gastronomia. El 2016, degut a la problemàtica per tenir personal a la cuina decideix deixar la recepció i la sala de l’Algadir per ser el cuiner. Al mateix temps compagina la feina de cuiner amb cursos de cuina a la escola Hoffman de Barcelona.

En aquests inicis va tenir un fort padrí gastronòmic el Fran Lopez (Villaretiro), on va obrir les portes de la seva cuina per completar la seva formació.

El 2017 entra a la guia Michelin amb el BIB Gourmand.

El joan segueix la seva aposta per la sostenibilitat i realitza el Curs de Gestor de Restaurantes sostenible a la Basc Culinary Centre.

El 2024 rep el màxim reconeixement culinary l’estrella verda Michelin.

Aquell mateix any es escollit per formar par del Patronato de Honor de la Fundacion de restaurantes sostenibles.

I l’Algadir rep el premi Josep Mercader , al fòrum gastronòmic de Barcelona , per la sostenibilitat.

Actualment L’Algadir del delta es un punt d’obligada visita per als amants de l’arròs, on Joan ha fet d’aquest cereal la seva especialitat.

L’Algadir del delta