El proper dia 3 de març tindrà lloc a la Sala Cotxeres del Palau Robert de Barcelona l’acte de lliurament de diplomes als 47 restaurants i cuiners que enguany formaran part de la xarxa Km0-Slow Food. Una estona abans, a les 12.00h els responsables de km0 Catalunya i el president d’Slow Food Internacional, Carlo Petrini, oferiran una roda de premsa a tots els periodistes assistents. Al mateix temps, i des de les 10.00h, més de 40 productors vinculats a Slow Food oferiran els seus productes en un mercat Slow Food.
A la tarda, al restaurant ca N’Armengol de Santa Coloma de Gramenet tindrà lloc un dinar ofert pels cuiners Víctor Quintillà del Restaurant Lluerna de Santa Coloma de Gramenet, Artur Martínez del Restaurant Capritx de Terrassa i Quim Caselles del Restaurant Casamar de Llafranc, tots tres restaurants Km0-SlowFood guardonats amb estrelles Michelín. La jornada la clourà una visita guiada al Campus de la UB de l’Alimentació de Torribera, pel seu director Marius Rubiralta i pel responsable de la Bullipedia, Pere Castells.
El proper divendres 28 de febrer farem pública la llista de guardonats.
Per més informació sobre Km0 Slow Food: www.slowfoodcatalunya.cat
Per material i/o entrevistes: premsa@km0slowfood.cat
Neus Montllor 692974183, Enric Millà 653838010, , Martí Rosàs 658927105