Oriol Casals Mestre
Oriol Casals Mestre, cuiner i copropietari del Teòric, estudia la cuina tradicional catalana des d’una òptica moderna. La seva cuina és un clar diàleg entre la tradició y la modernitat. Cuina de producte: ecòlogic i de proximitat. Graduat en Gastronomia i Arts Culinàries pel Basque Culinary Center, destaca el seu pas per la cuina del Gat Blau (Barcelona), LLuerna (Sta Coloma de Gramanet), Calima (Dani Garcia), Pangea (Mèxic) entre d’altres.
Teòric, Taverna gastronòmica
Preus:
Menú curt: 47€
Menú llarg: 62€
Al Teòric, hi trobem una reflexió darrere de cada plat. El menú degustació que serveixen ens fa viatjar per tot el territori català, passant, per l’horta, el mar, mar i muntanya i muntanya. Utilitzen les tècniques adequades per aconseguir el millor tractament de cadascun dels productes sense oblidar mai la memòria del gust. L’objectiu, revalorar les receptes tradicionals catalanes El concepte “mar i muntanya” cobra sentit en aquesta taverna gastronòmica. Un espai on, en un ambient distés, es serveixen menges dignes de grans restaurants. Tots els vins que es serveixen al Teòric seleccionats per Teo Rubio, sumiller i copropietari del Teòric, són catalans i en la seva majoria són ecològics, mínima intervenció o naturals.
Un dels fonaments de la oferta del Teòric, és el component experiencial, tots aquells elements intangibles que embolcallen la realitat gastronòmica, buscant, entre altres coses, un subtil equilibri entre allò formal i allò informal. La intenció és desenvolupar una oferta d’alta cuina dirigida a un ampli espectre sociocultural, en virtut d’una política de preus inclusiva.